Dutch Hub – Zyra CoWorking e Tiranës

Hapësira më e madhe CoWorking në Tiranë

Komuniteti më i madh i profesionistëve në Tiranë

Rreth Nesh

Dutch Hub?

Jeni një profesionist kreativ që nuk mund të përballoni një zyrë dhe jeni në kërkim për një hapësirë pune të përbashkët? Ndodheni në Tiranë për biznes dhe ju nevojitet një zyrë për një kohë të shkurtër? Jeni një sipërmarrje e re që ka nevojë për një sallë takimesh apo trajnimesh?

… Atëherë “Dutch Hub” është vendi i duhur për ju.

Dutch Hub është coworking më i madh në Shqipëri. Që prej 2018 dhe me 1000 metra katror në zemër të Tiranës, Dutch Hub ofron mundësi pa fund për profesionistë dhe kompani vendase dhe të huaja. Ofertat tona variojnë nga planet orare dhe ditore deri në ato afatgjata, të shoqëruara me 20 shërbime profesionale, mundësi rrjetëzimi dhe lehtësira të tjera. Dutch Hub ofron poste pune individuale, hapësira pune për grupe dhe kompani në open space apo zyra të përbashkëta dhe zyra private në formate të ndryshme.

Ne ofrojmë një hapësirë unike për të punuar bashkë me profesionistë të tjerë, që plotëson nevojat e bizneseve të cilat kanë nevojë për një hapësirë të përballueshme. E pozicionuar shumë mirë në qendër të Tiranës, në zonën e Bllokut, ambienti që ofrojmë ka gjithcka që ju nevojitet për të nisur një biznes: WiFi falas, shërbim printimi, mundësi për një sallë seminaresh dhe një zonë të gjerë përjashta për të mirëpritur klientet apo punuar i qetë.

Rezervimet

Dutch Hub has a Booking in Advance Policy. For any booking or questions about our short or long term services please contact us at the phone number posted on our homepage or social media and a member of our staff will assist you. To be able to support you at the best possible please make sure you contact us in advance for availability. 

Vlera e Shtuar

NJERËZIT TË LUMTUR JANË MË PRODUKTIVE

Ne besojmë se puna ka të bëjë me njerëzit dhe idetë. Hapësirat tona janë të banuara nga mendimtarë të përparuar, novatorë dhe ndryshues të lojës, të cilët janë të sigurt në arritjen e qëllimeve të tyre. Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël, sipërmarrës apo një sipërmarrës i korporatës, në Dutch Hub ne ndihmojmë komunitetin tonë të zgjerojë horizontin e tyre.

Atmosfera jonë me shpirt të lirë tërheq një komunitet energjik të mendimtarëve pozitivë dhe mendjehapur të biznesit që duan të takojnë njerëz të rinj. Programi i plotë i ngjarjeve profesionale dhe shërbimeve të mikpritjes, dhe dizajni frymëzues i sofistikuar i zyrave tona të biznesit, përfshin njerëzit në lëvizje dhe energji dhe i bën ata të ndihen si në shtëpinë e tyre.

Duke krijuar hapësira pune dinamike me një frymë unike dhe sipërmarrëse, ne ju ndihmojmë të mendoni, krijoni dhe bashkëpunoni, ndërkohë që ekipi ynë miqësor shikon të gjithë logjistikën dhe shërbimet në sfond. Në Dutch Hub ne sigurohemi që komuniteti ynë të mund të fokusohet në drejtimin e biznesit të tyre përpara.

Vendndodhja Perfekte

E pozicionuar shumë mirë në qendër të Tiranës (zona e Bllokut) ne ju ofrojmë vendndodhje dhe ambient te përsosur për të takuar klientët, për të drejtuar biznesin tuaj dhe për të bërë njohje të reja biznesi. Vendi ka lidhje të përsosur me transportin publik, institucionet qeveritare dhe ato bankare. Dutch Hub synon krijimin e një komunitetit profesionistësh të cilët të përfitojnë nga njeri tjetri dhe mundësitë që krijohen aty.

Çmime të Përballueshme

Hapësira juaj e punës nuk ka nevojë të kushtojë shumë. Kjo është arsyeja përse ne e kemi vënë theksin në përballueshmërinë. Ne ofrojmë një numër të ndryshëm ofertash dhe periudha kontratash, si edhe një në normë te cmimit që i përshtatet buxhetit tuaj pa bërë kompromis në shërbim.

Nevojat tuaja

Përfitimet

Ambjentet tona të sapo rinovuara ofrojnë vendndodhje perfekte për një ambient pune profesional dhe krijues.

Digital Equipment

We expect our members to bring their digital equipment (Lap Top / PC/ Monitors/Keyboards) with them. Nevertheless, in case extra needed please let us know in advance and we will try to support you.

Internet me Shpejtësi të Lartë

Me një linjë Fiber Optike, Interneti dhe WiFi falas do të sigurojnë që ju të jeni gjithmonë të stimuluar.

Hapësira të Përbashkëta dhe Krijuese

Ne kemi një numër hapësirash të përbashkëta dhe gjysëm private me vende pune të përbashkëta. Hapësirat "open space" dhe "ekskluzive" janë në dispozicion tuaj. Gjeni vendin që ju përshtatet dhe kthejeni në zyrën tuaj. Tavolina ideale nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Siguria

Ne ju ofrojmë një ambient të sigurtë për të kryer biznesin tuaj. Kamerat dhe sistemi i alarmit garantojnë sigurinë tuaj 24 orë.

Sallat e Takimeve

Sallat e takimeve dhe eventeve mundësojnë aktivitete me kapacitet maksimal 25 persona dhe përfshijnë pajisjet e prezantimit, lidhje WiFi, projektor, si dhe lehtësira për printim. Ne ofrojmë 8 salla të formateve të ndryshme për takime, këshillime, intervista, mbledhje, kurse, etj,  të përkryera për seminare dhe takime të rëndësishme ose për ato momente kur keni nevojë për pak privatësi për të përfunduar një marrëveshje.

Një pagesë – shumë shërbime

Asnjë dhimbje koke dhe shpenzime të ulëta me skemën tone “Një Pagesë për të Gjitha”:

mirëmbajtja, shërbimet e pastrimit, shërbimet IT, shërbimet utilitare (drita, ujë), menaxhimin dhe recepsionin, internet i shpejtë,  taksë bashkie mbi qeranë, printim, ujë i pijshëm, mobilim, dhe më shumë ...

Hapësirat e jashtme

Kur ju nevojitet një pushim Dutch Hub ofron hapësira të jashtme, perfekte për karrkimin e baterive ndërkohë që shijoni ushqimin dhe kafenë. Veranda e veriut do tju japë relaksin e duhur kurse ajo e jugut do tju ofrojë ditë të ngrohta gjatë kafeve dhe punës në ditët e freskëta.

 

Plani i çmimeve

Zgjidhni planin tuaj

Çmimet Afatgjata

Individual Private Office

500 / month

Private dedicated office for one person with access to all the services

Group Private Office

600 / Muaj

Zyre private e dedikuar me infrastrukture dhe sherbime te perfshira. Kapaciteti 4 persona.

Post pune ne Zyre Private te perbashket

180 /Muaj

Post pune i dedikuar në zyre private te perbashket dhe akses në të gjitha sherbimet.

Dedicated desk in Open Space

150 / Muaj

Dedicated desk in shared open space and access to all services.

Çmimet fleksibël

Salla e Madhe e Takimeve

10 / Orë

Kapaciteti 20 persona. Akses në të gjitha funksionalitetet e sallës së takimit

Meeting Room / Private Office

5 / Orë

Kapaciteti 8 persona. Akses në të gjitha funksionalitetet e sallës së takimit

Paketa Ditore

10 /Ditë

Post pune në open space dhe akses në të gjitha funksionalitetet e zyrës

Paketa Orare

2 / Orë

Post pune në open space dhe akses në të gjitha funksionalitetet e zyrës

Çmimet e zyrave virtuale

Paketa Virtuale

70 / Muaj

Adresë, sallë takimesh, raft me celës dhe akses në disa shërbime

Prenotoni zyren tuaj tani!

Kontakt

Na kontaktoni

Forma e kontaktit

 
 

Kontakti

  • Rruga Brigada 8, Pallati TeknoProjekt, Tirana, Albania
  • +355 68 2092089
  • info@dutchhub.al

Orari

  • E hënë - E Premte / 08:00 - 20:00 E shtunë / 08:00 - 14:00

Mediat sociale

sqSQ