Dutch Hub – Zyra CoWorking e Tiranës

Hapësira më e madhe CoWorking në Tiranë

Komuniteti më i madh i profesionistëve në Tiranë

Rreth nesh

Dutch Hub?

Jeni një profesionist kreativ që nuk mund të përballoni një zyrë dhe jeni në kërkim për një hapësirë pune të përbashkët? Ndodheni në Tiranë për biznes dhe ju nevojitet një zyrë për një kohë të shkurtër? Jeni një sipërmarrje e re që ka nevojë për një sallë takimesh apo trajnimesh?

… Atëherë “Dutch Hub” është vendi i duhur për ju.

Dutch Hub është coëorking më i madh në Shqipëri. Që prej 2018 dhe me 1000 metra katror në zemër të Tiranës, Dutch Hub ofron mundësi pa fund për profesionistë dhe kompani vendase dhe të huaja. Ofertat tona variojnë nga planet orare dhe ditore deri në ato afatgjata, të shoqëruara me 20 shërbime profesionale, mundësi rrjetëzimi dhe lehtësira të tjera. Dutch Hub ofron poste pune individuale, hapësira pune për grupe dhe kompani në open space apo zyra të përbashkëta dhe zyra private në formate të ndryshme.

Ne ofrojmë një hapësirë unike për të punuar bashkë me profesionistë të tjerë, që plotëson nevojat e bizneseve të cilat kanë nevojë për një hapësirë të përballueshme. E pozicionuar shumë mirë në qendër të Tiranës, në zonën e Bllokut, ambienti që ofrojmë ka gjithcka që ju nevojitet për të nisur një biznes: WiFi falas, shërbim printimi, mundësi për një sallë seminaresh dhe një zonë të gjerë përjashta për të mirëpritur klientet apo punuar i qetë.

_____________________________

Are you a creative professional who can’t afford an office and looking for a shared workspace? Are you in Tirana for business and need an office for a short time? Are you a young entrepreneur who needs a meeting or training room?

……Then, “Dutch Hub” is the right place for you.

Dutch Hub is the largest co-working in Albania. Since 2018 and with 1000 square meters in the heart of Tirana, Dutch Hub offers endless opportunities for professionals and local and foreign companies. Our offers range from hourly and daily plans to long-term ones, accompanied by 20 professional services, networking opportunities and other facilities. Dutch Hub offers individual jobs, workspaces for groups and companies in open space or shared offices and private offices in various formats.

We offer a unique space that meets the needs of businesses in an affordable format. Very well positioned in the center of Tirana, in the area of ​​Bllok, the environment we offer has everything you need to run your business: free WiFi, printing service, opportunity for a seminar room and a large area outside to welcome customers or worked smoothly, many services.

Prenotimet / Bookings

Për cdo prenotim apo pyetje rreth shërbimeve tona orare dhe ditore jeni të lutur të na kontaktoni në numrin e telefonit të afishuar në faqen tonë kryesore dhe rrjetet sociale dhe një antar i stafit tone do tju asistoje.

______________

For any booking or questions about our hourly and daily services please contact us at the phone number posted on our homepage and social media and a member of our staff will assist you.

Added Value

HAPPY PEOPLE ARE MORE PRODUCTIVE

We believe work is about people and ideas. Our spaces are inhabited by forward thinkers, innovators and game changers who are confident in achieving their goals. Whether you are a small business, entrepreneur or a corporate intrapreneur, at Dutch Hub we help our community to expand their horizon.

Our free-spirited vibe attracts an energetic community of positive and open-minded business thinkers who love to meet new people. The full program of professional events and hospitality services, and the inspiring sophisticated design of our business offices, involves people in the buzz and energy and make them feel at home.

By creating dynamic workspaces with a unique and entrepreneurial spirit we help you think, create and collaborate while our friendly team sees to all of the background logistics and services. At Dutch Hub we make sure that our community can focus on driving their business forward.

Vendodhje perfekte / Perfect Location

E pozicionuar shumë mirë në qendër të Tiranës (zona e Bllokut) ne ju ofrojmë vendndodhje dhe ambient te përsosur për të takuar klientët, për të drejtuar biznesin tuaj dhe për të bërë njohje të reja biznesi. Vendi ka lidhje të përsosur me transportin publik, institucionet qeveritare dhe ato bankare. Dutch Hub synon krijimin e një komunitetit profesionistësh të cilët të përfitojnë nga njeri tjetri dhe mundësitë që krijohen aty.

_______________

Very well positioned in the center of Tirana (Block area) we offer you the perfect location and environment to meet your customers, run your business and make new acquaintances. Dutch Hub is perfectly connected to public transport, government and banking institutions. Dutch Hub aims to create a community of professionals that benefits from each other and the opportunities created.

Çmime të përballueshme / Affordable prices

Hapësira juaj e punës nuk ka nevojë të kushtojë shumë. Kjo është arsyeja përse ne e kemi vënë theksin në përballueshmërinë. Ne ofrojmë një numër të ndryshëm ofertash dhe periudha kontratash, si edhe një në normë te cmimit që i përshtatet buxhetit tuaj pa bërë kompromis në shërbim.

______________

Your workspace does not need to cost much. This is why we put the emphasis on affordability. We offer a different number of offers and contract periods, as well as prices that fit your budget without compromising on services.

Nevojat tuaja

Përfitimet

Ambjentet tona të sapo rinovuara ofrojnë vendndodhje perfekte për një ambient pune profesional dhe krijues.

Internet me shpejtësi të lartë / High speed internet

Me një linjë Fiber Optike, Interneti dhe WiFi falas do të sigurojnë që ju të jeni gjithmonë të stimuluar.

With a Fiber Optic line, free Internet and WiFi will ensure that you are always stimulated.

Hapësira të përbashkëta dhe krijuese / Common and creative spaces

Ne kemi një numër hapësirash të përbashkëta dhe gjysëm private me vende pune të përbashkëta. Hapësirat “open space” dhe “ekskluzive” janë në dispozicion tuaj. Gjeni vendin që ju përshtatet dhe kthejeni në zyrën tuaj. Tavolina ideale nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

(more…)

Siguria / Security

Ne ju ofrojmë një ambient të sigurtë për të kryer biznesin tuaj. Kamerat dhe sistemi i alarmit garantojnë sigurinë tuaj 24 orë.

We offer you a safe environment to conduct your business. Cameras and alarm system guarantee your safety 24 hours a day.

Sallat e Takimeve / Meeting Rooms

Sallat e takimeve dhe eventeve mundësojnë aktivitete me kapacitet maksimal 25 persona dhe përfshijnë pajisjet e prezantimit, lidhje WiFi, projektor, si dhe lehtësira për printim. Ne ofrojmë 8 salla të formateve të ndryshme për takime, këshillime, intervista, mbledhje, kurse, etj,  të përkryera për seminare dhe takime të rëndësishme ose për ato momente kur keni nevojë për pak privatësi për të përfunduar një marrëveshje.

(more…)

Zyrë virtuale / Virtual office

Për ata që bëjnë biznes në lëvizje dhe nuk kanë nevojë për një zyrë, ne ofrojmë mundësi për një adresë prestigjioze, hapësirë të sigurtë për dokumente dhe dhoma takimi gjatë takimeve të biznesit. Behuni prestigjozë me partnerët tuaj me një investim fare të vogël.

(more…)

Një pagesë – shumë shërbime / All inclusive services

Asnjë dhimbje koke dhe shpenzime të ulëta me skemën tone “Një Pagesë për të Gjitha”:
mirëmbajtja, shërbimet e pastrimit, shërbimet IT, shërbimet utilitare (drita, ujë), menaxhimin dhe recepsionin, internet i shpejtë,  taksë bashkie mbi qeranë, printim, ujë i pijshëm, mobilim, dhe më shumë …

(more…)

Hapësirat e jashtme / Outdoor premises

Kur ju nevojitet një pushim Dutch Hub ofron hapësira të jashtme, perfekte për karrkimin e baterive ndërkohë që shijoni ushqimin dhe kafenë. Veranda e veriut do tju japë relaksin e duhur kurse ajo e jugut do tju ofrojë ditë të ngrohta gjatë kafeve dhe punës në ditët e freskëta.

(more…)

The price plan

Choose Your Plan

Çmimet afatgjata

Post pune ne Zyre Private te perbashket / Dedicated desk in shared Private Office

160 /muaj

Post pune i dedikuar në zyre private te perbashket dhe akses në të gjitha sherbimet.

______________

Dedicated desk in shared private office and access to all services.

Post pune i dedikuar ne Open Space / Dedicated desk in Open Space

120 / muaj

Post pune i dedikuar në open space dhe akses në të gjitha sherbimet.

 

__________

Dedicated desk in open space and access to all services.

Çmimet fleksibël

Salla e Madhe e Takimeve / Big Meeting Room

10 / ora

Kapaciteti 20 persona. Akses në të gjitha funksionalitetet e sallës së takimit

__________________

Maximum capacity 20 persons. Access to every service of the office.

Dhoma e Takimeve / Meeting Room

5 / ora

Kapaciteti 5 persona. Akses në të gjitha funksionalitetet e sallës së takimit

_________________

Maximum capacity 6 persons. Access to every functionality of the office.

Paketa Ditore / Day Pass

10 /ditë

Post pune në open space dhe akses në të gjitha funksionalitetet e zyrës

___________________

Individual desk in open space and access to all office functionalities.

Paketa Orare / Hourly Pass

2 /orë

Post pune në open space dhe akses në të gjitha funksionalitetet e zyrës

__________________

Individual desk in open space and access to all office functionalities.

Çmimet e zyrave virtuale

Paketa Virtuale / Virtual Plan

70 / muaj

Adresë, sallë takimesh, raft me celës dhe akses në disa shërbime

________________

Address, meeting room, locker and access to some services

Prenotoni zyren tuaj tani!

Kontakt

Na kontaktoni

Forma e kontaktit

 
 

Detajet e kontaktit

  • Rruga Brigada 8, Pallati TeknoProjekt, Hyrja 2, Ap 1, Tirana, Albania
  • +355 68 2092089
  • info@dutchhub.al

Orët e hapjes

  • E hënë - E Premte / 08:00 - 20:00 - E shtunë / 08:00 - 14:00

Mediat sociale